קשה להחליט

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/07/2012 | 18:29 | מאת: ליאת

הי, בעקבות מחלת קוליטיס אולצרוזה ממושכת וקשה עברתי ניתוח כריתת מעי גס לפני 10 שנים.הייתי 4 חודשים עם סטומה ולאחר מכן יצרו לי פאוץ'.חשבתי שהחיים יהיו נפלאים אחרי שבתקופת הסטומה היה לי מאוד קשה אך לצערי מאז אני עם 2 סוגי אנטיביוטיקה וכדורים רבים נוספים בשל דלקת כרונית בפאוץ.גם הרופאה כבר די הרימה ידיים מהמצב והמליצה לי לחזור לסטומה אם אני לא רוצה לסבול יותר אבל מאוד קשה לי להחליט. אני נמוכה וזוכרת שהיה לי כבד ולא נוח עם השקיות,היו לי דליפות,גירויים וקשה להתסדר עם החלפת הבסיס.מה עושים כשרוצים ללכת לים?ועוד כל מיני חששות.האם מישהו שעבר מפאוץ' לסטומה יכול לעזור לי בהחלטה? תודה רבה ליאת.

04/07/2012 | 19:49 | מאת: טל

היי ליאת ההחלטה תלויה בהמון פרמטרים כשבסיכומם מה שצריך לעמוד לנגד עינייך הוא איכות חייך. אוכל לנסות להאיר את עינייך יותר, השאירי כאן את המייל שלך ואחזור אליך

07/07/2012 | 10:31 | מאת: ליאת

הי טל, תודה רבה.כתובת המייל שלי: [email protected]

מנהלי פורום סטומה - תמיכה