לאיריס המסרבת להאמין

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

15/06/2012 | 08:29 | מאת: קרן

היי איריס, לא אכנס כאן לסיפור שלי כי תוכלי בקלות למצוא אותו בשרשורים קודמים וישנים. לא הייתי כאן בשבוע האחרון ואני מגיבה באיחור להודעותייך. בעת האחרונה התחלתי לחיות לפי שיטת קינגסטון (גם זה מופע בהודעות קודמות שלי). מדהים אותי שאנשים שחוו סבל איום ונורא מספרים שהם "אוכלים הכול. אפילו שותים קולה". אנשים בעלי סטומה לא אמורים לשתות קולה. נקודה. גם לא אמורים לאכול כבש על האש והמבורגרים שלוש פעמים בשבוע. שיטת קינגסטון מתחילה בניקוי עמוק של הגוף מרעלים שספג חיים שלמים. ניקוי באמצעות תזונה אחרת. שונה ממה שאת ואני רגילות לה. התזונה לפיה מבוססת ברובה על אוכל פשוט ובשום פנים לא מעובד; לא מטוגן; ללא סוכר ומלח; ירקות ופירות אורגניים.לא קל בהתחלה - אפילו קשה - אבל לחיות עם סטומה קשה שבעתיים מלאכול ירקות מאודים עם המון צמחי תבלין לארוחת ערב... אנשים החלימו מקרוהן ומקוליטיס וניצלו מסטומה כשהתמידו בשיטה הזאת. זו עובדה. אני חוזרת שוב: נרפאו לגמרי. לא כמעט. יש לך עדיין זמן, ואם תרצי ליצור אתי קשר בפרטי - את מוזמנת. בכל מקרה חפשי בגוגל 'שיטת קינגסטון' וגם את הספר 'שביל הזהב לריפוי טבעי' מאת שרה חמו. היכנסי לאתר של חיה פיק המדהימה; הנפלאה. את עדיין יכולה להחלים. אני מאמינה בכך בלב שלם.

18/06/2012 | 10:30 | מאת: סימה

אני עם סטומה קרוב לשלוש שנים. אני אוכלת כמעט הכל. אני לא נמנעת מאוכל שאני אוהבת. גם כך אני מרגישה פגועה ורגישה אז לוותר על אוכל? משתדלת לחגוג בסופי שבוע. אל תוותרו על הננאת האוכל.

19/06/2012 | 09:14 | מאת: קרן

מי שרוצה להכניס רעלים לגוף שלו אחרי מחלה קשה, כאילו לא קיבל מספיק סימני הזהרה - שיהנה. בכיף.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה