איך אתם בחום?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

14/06/2012 | 12:48 | מאת: בני

לי קצת יש רגישות בעור. מה עושים? איך הבסיס שורד את הבריכה?מישהו יודע איזה בסיס יותר טוב לבריכה?

14/06/2012 | 13:06 | מאת: סימה

אני לא הולכת הרבה לים/בריכה, ובכל מקרה המדבקות של הוליסטר מחזיקות מעמד מספר ימים. כדאי לנסות.

17/06/2012 | 17:20 | מאת: רן

אני משתמש בקולופלסט ומחזק את המדבקה עם ארבעה חצאי טגדרם.

פתרון מעולה - sureseals, עשה חיפוש בפורום היו כאן בזמנו מלא דיונים על זה. אפשר להשתמש גם בטגדרם במקום ואז הבסיס מכוסה בנילון ואין שום מגע של מים עם הבסיס בכלל. גם בלי זה אין שום בעיה. חלופות אחרות כדי להיות רגועים - לשים פלסתר סביב הבסיס בקטע שהבסיס נגמר או לחלופין להשתמש בגרנופלקס לאותה מטרה כך הבסיס מחוזק ויש לך הרגשה בטוחה. במים אין שום בעיה, הדבר היחיד שיכול לקרות הוא שהבסיס יתנפח כי הגזים שבבסיס גורמים לו להתנפח במים. אני שמה בתוך הבסיס לפני שאני נכנסת למים שתי שקיות של דיאמונדס ואז הן סופגות את הגזים והבסיס לא מתנפח בכלל אבל לך זה אפילו לא בעייתי כי אתה גבר ולא הולך עם בגד ים צמוד כמונו הבנות אז גם אם השקית תתנפח קצת אף אחד לא ישים לב. בסוכות השנה עשינו יום כיף בכנרת וכולם נכנסו למים ולאף אחד לא היתה שום בעיה, לא צריך לפחד, פשוט להיכנס. כל הבסיסים שורדים את הבריכה בלי שום בעיה, צריך רק להתגבר על הקושי הפסיכולוגי (והוא קיים, אני יודעת, גם לי לקח זמן לעבור אותו, אבל אחרי שנכנסים ורואים ששום דבר לא קורה ושנהנים אי אפשר להפסיק:-) ההמלצה היחידה - לא הייתי נכנסת לבריכה עם בסיס ישן שאוטוטו צריך להחליף. אני נכנסת לבריכה עם בסיס חדש שהחלפתי באותו יום או יום לפני. בקיצור - נשימה עמוקה, קפוץ למים ותהנה! זה קצת כמו סקס- הפעם הראשונה מלחיצה ומפחידה, אח"כ - חוגגים בלי הפסקה :-)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה