tegaderm

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

קיבלתי את ההזמנה מהקופה. חבילה של 50 יחידות עולה 14 ש"ח. כל יחידה בגוגל של 10x12 ס"מ חתכתי לשניים והשתמשתי בחמש חתיכות שכאלו על מנת לחזק את בסיס הסטומה לעור. כעיקרון זה בדיוק מה שעשיתי עם הגרנופלקס רק הפעם עם נייר דבק שקוף כמו הטגדרם. מבחינת החזקה - זה מחזיק בדיוק כמו הגרנופלקס, לא כואב, לא מגרד, נח. אבל אני חייבת לציין שה- sureseals הרבה הרבה יותר מוצלחים כיון ששם אין המדובר בשפצור והדבקה של כמה חתיכות אלא המדובר ביחידה אחת המגיעה מוכנה וכך כל העסק מודבק הצורה הרבה הרבה יותר חזקה וטובה. מבחינת איכות לכן, לטעמי, ה- sureseals עושים את העבודה בצורה מושלמת, הרבה יותר טוב מהגרנופלקס ומהטגדרם (זה גם הגיוני כיון שהם מיוצרים למטרה זאת ואין המדובר בהתאמת מוצר אחר לצרכינו). הבעיה היחידה היא שהם קיימים רק בחו"ל, ניתן להזמין לארץ (דרך האתר mustop שעליו סיפרתי בהודעה קודמת) אבל זה הרבה יותר יקר. מה שכן – אני משתמשת במדבקה שמודבקת לעור ודרכה אני מקבלת תרופה והשתמשתי בטגדרם על מנת לכסות את המדבקה ולהצמידה לעור. זה עובד מצוין ומבטיח שלא תהיה חדירת מיים שתפגע במדבקה ובשחרור התרופה (בעת מקלחת ובכלל).

23/04/2011 | 18:22 | מאת: רן

היי, תודה על העדכון! סה"כ די צפוי - הפתרון המשופצר והזול פחות מוצלח מהפתרון המלא והיקר :) יש לציין שאני משתמש בטגדרם כבר קרוב ל-10 שנים, ואז בטח עוד לא היו ה-sureseals, אבל אולי הגיע הזמן להתקדם.. כמה עולה להזמין מחו"ל? ייתכן שאם נזמין במרוכז כמות גדולה נחסוך קצת במשלוח, ואולי אפילו נקבל הנחה.

עניינתי מישהוא ביבוא המוצר לארץ ואם זה יצליח נוכל לקנות אותם בארץ ישירות, אם לא צריך לעשות את זה דרך mustop כי האתר של sureseals מבצע שליחויות רק לארה"ב וקנדה. בימים האחרונים הייתי מנוטרלת לחלוטין עקב דלקת חריפה באוזן שהסתבכה (וגררה אותי במוצ"ש לבילוי "נחמד" בבי"ח). אני מקווה מחר להתאושש ואז לברר הכל ולהחליט כי אני בהחלט מעוניינת לרכוש את ה- sureseals ואם אקנה מחו"ל אזי אקנה כבר מלאי לתקופה ארוכה. טעדכן ברגע שאברר הכל ואז נוכל להחליט.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה