לרן

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

23/05/2012 | 13:08 | מאת: בני

מה יש לך לומר על איזיפלקס?המדבקה מחזיקה? אני קצת חושש

24/05/2012 | 02:25 | מאת: רן

ניסיתי את המדבקות האלה לפני הרבה זמן, כך שהרבה אני לא זוכר. בכל מקרה לא זכורה לי שום בעיה בהדבקה, לדעתי היא חזקה מאוד (יש שם שכבת דבק כפולה). מעבר לזה, ממה שאני זוכר: בעד - גמיש מאוד. בייחוד למי שיש טבעת ברדיוס גדול, זה עשוי להיות הבדל גדול בנוחות. נחמד גם לספורט או יוגה. נגד - לא נוח להפריד את השקית מהמדבקה כי היא נצמדת חזק. אני אוהב להחליף שקית אחרי מקלחת, והמבנה עם הדבק לא כל כך נוח להחלפות תכופות. נגד 2 - בולט יותר גבוה מעל המדבקה. אני מקפל את השקית כדי שלא תבלוט מעל הטבעת, ובמבנה עם הדבק אי אפשר כל כך לקפל.

24/05/2012 | 23:13 | מאת: בני

תודה על התשובה. אז עם מה אתה הולך היום?ומה אתה אומר על הסנסורה של קולופלסט?

28/05/2012 | 17:28 | מאת: פטל

אני משתמשת בזה אחרי הרבה נסיונות אחרים. מידה 50, כך שאני לא יודעת איך זה מתנהג בגדול יותר. אני עושה יוגה ועובדת במשק ולא היו בעיות בינתיים . מבחינתי הבסיס נהדר- במקום להתעסק עם עיגולי פלסטיק שנטו לאגור "הפתעות" ושכל החלפת שקית (במיוחד כשהאזור רגיש) הצריכה לחיצות -זה שבמקום זה אני שמה עצבע בעדינות ומקלפת מדבקה- זה נפלא! המדבקות אף פעם לא נפתחו לי. הן חזקות. חסרון יחסי הוא שאין לציוד חגורה. אני תופרת לעצמי כל מיני חגורות ואם אתה רוצה עצות, שירטוטוים או חגורה- רק תגיד! :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה