לכל החברים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/05/2012 | 13:29 | מאת: בני

הזמנתי דוגמיות מחברת קולופלסט של סנסורה ואיזיפלקס(לסטומה לא בולטת)מי ממליץ ועל מה?האם צריך מחזק דבק על הבסיסים האלה?

22/05/2012 | 10:49 | מאת: זואי

לי היה סנסורה. הורגלתי לזה מאז ביה"ח שם נתנו לי את זה ישר. בקושי השתמשתי במחזק דבק. רק במגבון הדבקה. אם התעצלתי להחליף בסיס (ולא היה לי שום גירוי מעיק) אז פה ושם נתתי שפריץ מספריי דבק במקומות שקצת התרופפו. לא ניסיתי במשך שנה ושבעה חודשים ציוד אחר, אז אין לי המלצות. הסתדרתי עם זה ולא גיוונתי.

22/05/2012 | 12:24 | מאת: בני

תודה. בקיצור את מרוצה מזה? כל כמה ימים את מחליפה בסיס?

אני משתמשת בסנסורה ומאוד מאוד מרוצה. את איזיפלקס פשוט לא ניסיתי אף פעם. בכל מקרה מחזק דבק תמיד צריך, לא משנה איזה ציוד. לי אישית בכל אופן זה עוזר להדבקה טובה יותר. ללא מחזק דבק הבסיס פשוט לא נדבק.

24/05/2012 | 23:15 | מאת: בני

תתפלאי אני לא שמתי מחזק דבק בכלל וזה מחזיק לי יותר משלושה ימים ,אני שוקל לעבור לסנסורה. רק רציתי לשאול האם לא קורה שהשקית מתנתקת?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה