ליעל ולהודיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

19/05/2012 | 11:47 | מאת: קרן

בוקר טוב, תבדקו בבקשה את 'כמוני' - רשת חברתית בנושאי בריאות. http://camoni.xnet.co.il/ יש שם אמנם פורום 'קורהן וקוליטיס' - אבל אין 'סטומה'. ויש אפשרות לפתוח קבוצה חדשה. אני לא יודעת מה היתרונות והחסרונות לעומת הפורטל שאנחנו נמצאים בו כעת. לבדיקתכן :)

אני והודיה עבדנו קשה על הקמת הפורום הזה והפצתו. אנו מודעות היטב לחסרונותיו ונשמח מאוד להתקדם לפלטפורמה מוצלחת יותר. לצערנו (כפי שכבר הבהרנו) לא אני ולא הודיה כרגע יכולות להקדיש את זמננו למציאת פלטפורמה טובה יותר ולהקמת פורום שם (זה דורש פניה מסודרת להנהלת הפלטפורמה ושכנועה, הקמת הפורום, פרסומו ועוד). אם מישהוא ייקח זאת על עצמו יהיה זה נפלא אבל אין טעם לזרוק הצעות לחלל ולצפות שאני והודיה נעשה זאת כי כרגע זה מעבר ליכולתנו.שמעתי על "כמוני" וזה יכול להיות פתרון מצוין. אין שום בעיה שתקחי על עצמך את המשימה של הקמת פורום שם, ברכת הדרך נתונה לך משתינו.

21/05/2012 | 12:39 | מאת: קרן

ולא היו לי שום כוונה / רצון /יכולת / זמן / משאבים לעשות זאת. כפי שתראי למטה, חוסר שביעות הרצון מהפלטפורמה שבה הפורום פועל - עלתה כמה פעמים בזמן האחרון וגם הודיה הגיבה לכך. כאמור - אין לי עניין אישי בכך...

21/05/2012 | 14:43 | מאת: זואי

כל שאני צריכה מכן - זה ניקים שתבחרו לעצמכן. ואת זה - אתן צריכות לעשות. להירשם בתפוז. או אז בשנייה אוכל לפתוח קומונה בתפוז ולרשום את הניקים שלכן כמנהלות.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה