בנוגע לאתר

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

15/05/2012 | 13:52 | מאת: קרן

זואי ויעל והודיה (וכולם), לא תחליף למתכונת הפורום באתר הזה, אבל אולי תוספת: יש אפשרות לפתוח קבוצה בפייסבוק ולהגדיר אותה 'סגורה' או 'סודית' - ולצרף אליה אנשים שהם חברי פורום קבועים ומוכרים. אפשר לדבר על האפשרות הזאת במפגש הצפוי, כשכבר נכיר, כי נדרשת כמובן חשיפה לכרטיסי פייסבוק אישיים כדי להצטרף לקבוצה שם.

15/05/2012 | 15:27 | מאת: רן

שאלה - אם מצטרפים לקבוצה כזאת, האם זה מופיע בפרופיל הפומבי? היה נדמה לי שכשמצטרפים לקבוצות בפייסבוק זה מופיע בפרטים האישיים שכל החברים יכולים לראות. בגלל זה נמנעתי עד עכשיו מלהצטרף לקבוצות כאלה שקשורות לסטומה..

באופן אוטומטי זה אכן מופיע. צריך אבל לבדוק בהגדרות כי ייתכן בהחלט שיש אפשרות באמצעות הגדרות החשבון שלך לדאוג שזה לא יופיע.

15/05/2012 | 22:48 | מאת: זואי

אז כתוספת - תסתדרו בלעדיי... לא קל. אבל תתרגלו חחח

16/05/2012 | 20:04 | מאת: קרן

"יותר עדיף" שאין לך... בחיי... חוץ מזה - שבלעדייך אי-אפשר :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה