בעניין מפגש פורום - דחייה קלה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

15/05/2012 | 13:15 | מאת: רן

היי כולם! מפגש הפורום עדיין על הפרק, ובקרוב גם יצא לפועל :) עם זאת רציתי לעדכן שאני נאלץ לדחות קצת את המפגש בגלל נסיעת עבודה לארה"ב בשבוע הבא - רק אתמול נודע לי עליה. עם זאת, אחרי שאני חוזר (בתחילת יוני) אני מבטיח לארגן מפגש פורום כהלכה :) הולך להיות מעולה!

15/05/2012 | 13:18 | מאת: קרן

נסיעה טובה. מחכים!!! :)

17/05/2012 | 15:12 | מאת: טל

האם אפשר לשתף במיקום בזמן בנושאים ורעיונות ?

רעיונות והצעות תמיד מתקבלים בברכה. לפעמים אבל אם אתה רוצה שיממשו את הרעיון שלך זה דורש גם השקעה מצידך. תכלס כל אחד יכול להחליט על פעילות ולארגן אותה (כך אני עשיתי). בכל מקרה, במפגש הקרוב התכנון הוא למפגש סטנדרטי באחד הבתים של חברי הפורום (כנראה הפעם באזור הצפון, המפגש הקודם היה במרכז). מקווה שבהמשך הקיץ מצבי הרפואי ישתפר ואז אוכל גם לארגן פעילויות כיפיות וכמובן אשמח לקבל רעיונות והצעות!

19/05/2012 | 20:47 | מאת: פטל

גם אני אהיה פנויה יותר- עדיין מוזמנים אלי, 20 דקות מחיפה... ועדיין יהיה פטל :) http://www.facebook.com/PetelTov מוזמנים להתרשם ::

ראיתי את התמונות שהעלו בי זכרונות ילדות של זלילת פטל מטורפת מעצי הפטל בקיבוץ (יש לכם גם פטל לבן? הכי טעים!). מצידי, מושלם!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה