הפטל מגיע למרכז!!!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

13/05/2012 | 22:03 | מאת: פטל

עכשיו , עם השקית, אני יכולה- שוב - לאכול ויש לי כח ! אז אני מגיעה ל"טעם העיר" בגני יהושע, עם פטל , כמובן ואתם מוזמנים לטעום! אין לכם מושג (האמת שלחלקכם דווקא יש) איך התגעגעתי לכוחות האלו של הגוף- לקום ולעשות... אז שוב- מוזמנים לטעום! אני אהיה שם בשלישי וחמישי(בכל זאת- שומרת על הכוחות החדשים) והפטל-יהיה כל ארבעת הימים :) איזה כיף!!!

הלואי שהייתי יכולה להגיע ליריד, אבל לצערי לא יכולה (המצב הגופני לא מאפשר). אבל ממש גאה בך!!!

14/05/2012 | 14:45 | מאת: זואי

גם בלי סטומה זה לא הקאפ אוף טי שלי חחח.

14/05/2012 | 21:41 | מאת: פטל

לא הייתי באה עם לא היה לי ה"משק" הקטן שלי מאחורי הדוכן :)

15/05/2012 | 13:57 | מאת: קרן

אני לא מהאזור ולא נראה לי שאגיע לשם בשביל אוכל... :) אבל מי שכן - אמור לגשת לדוכן שלכם ולשאול את בני המשפחה: "מי זו כאן עם הסטומה?" ;) שמרי על הכוחות! לאט-לאט!

15/05/2012 | 22:53 | מאת: זואי

מי שכן - אמור לגשת לדוכן שלכם ולשאול את בני המשפחה: "שקית פטל בשקל"

מנהלי פורום סטומה - תמיכה