תיקון סטומה מתי אפשרי?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

26/01/2024 | 14:53 | מאת: יאנה

שלום לכולם. אולי מישהו יודע כמה זמן לאחר ניתוח הוצאת סטומה ניתן לעשות תיקון סטומה. יצא לי סטומה מאוד שטוחה וזה נורא מקשה על התאמת הציוד, ומרגיש מאוד לא נוח , שלא לדבר על דליות אין סופיות וצריבה על העור.. בנוסף אשמח לשמוע על המלצות על מנתח מקצועי בנושא מאיזור הצפון או המרכז,רק ניסיון בבקשה. תודה 🙌

הכי טוב להצטרף לפייסבוק 'בעלי סטומה'. כל ההמלצות שם ומלא אנשים נחמדים שיודעים על מה הם מדברים הרופא אמור להגיד לך מתי ניתן לתקן סטומה אבל גם להתייעץ מנסיונם של אחרים זה חשוב

מנהלי פורום סטומה - תמיכה