סטומה אצל פגית יעוץ

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/12/2023 | 20:05 | מאת: נעמי

נולדה לנו בת פגית, שעברה ניתוח ובעקבותיו יש לה סטומה זמנית. אשמח לשמוע איך להתמודד עם תינוקת קטנטנה עם הסטומה, כרגע יש מלא דליפות. היא עוד בפגייה אבל אמורה לחזור הביתה עוד שבוע. בנוסף איך עובר הניתוח להשקה (חיבור) לאחר מכן אצל תינוקות? אני לא מוצאת מידע... תודה!

הכי טוב לעבור לפייסבוק שלנו 'בעלי סטומה'. יש שם גם הורים לפגים ולילדים עם סטומה. הצוות הרפואי אמור לעזור וגם אחיות מחברות הציוד. יש גם אחיות פרטיות מעולות. בכל אופן אם צריכה משהו אני גם זמינה בטלפון 02232784 אם כי אני סטומאית, לאבל א פגה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה