5 שנים אחרי סגירת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/08/2023 | 19:35 | מאת: מנותח

עברתי ניתוח כריתה מלאה של המעי הגס בגלל קוליטיס וגידול טרום סרטני, אני כבר 5 שנים אחרי סגירת סטומה, עם פאוץ, משלשל 30 פעם ביום, לוקח אנטיביו קבוע, הקלפרוטקטין נע בין 100 ל200, לא נחשב מאוד גבוה. החיים שלי בעצם נגמרו מאז הניתוח. איבדתי תקווה. האם יש איזה סיכוי לחזור לחיים נורמליים?

מאמינה שאפשר הכל עם תזונה נכונה בליווי מומחה. אם כי הסטומה עושה סדר במקום מחלה, לרוב. ממליצה בכל מקרה להצטרף לפייסבוק "בעלי סטומה"

מנהלי פורום סטומה - תמיכה