חג שמח לכוווווולם

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

18/04/2011 | 11:04 | מאת: שי

חג שמח לכולם והמון בריאות!!!

18/04/2011 | 12:17 | מאת: טלטול

חג שמח ואביבי!! תצאו, תבלו,תהנו ותנוחו.. ובעיקר בריאות.

מצטרפת לכל האיחולים ומאחלת לכולנו חג שמח, הרבה אושר, שמחה ובריאות. זיכרו שזהו גם חג החירות, וחירות היא מילה בעלת משמעות רבה לכל בעל סטומה.

23/04/2011 | 22:53 | מאת: זואי

אלוהים איך אני זוללת בחג הזה. בולימיה סטומאית פיתחתי...

חג פסח ראשון עם הסטומה, פתאום אני יכולה לטרוף מצה עם שוקולד (המאכל הלאומי שלי בפסח) כמה שבא לי בלי להתפתל אח"כ ואני משלימה חסרים בשביל כל השנים שלפני... טוב, לא כמה שבא לי כי הבטן בכל זאת צועקת מתישהוא (כי יש לי קרוהן) אבל מצה או שתיים ליום עם שוקולד לעומת מצה אחת בכל הפסח לפני זה אחלה שדרוג :-)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה