תגידו אנשים מה לגבי מפגש פורום?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/04/2012 | 19:32 | מאת: רן

דעות? הצעות? הייתי מוכן בכיף לארח אצלי רק שזה הרחק בחיפה..

24/04/2012 | 23:33 | מאת: קרן

אולי בתל-אביב, במקום פתוח, נניח על הדשא בפארק הירקון מתחת לעצים? כבר לא קר; ועדיין לא חם - יכול להיות נעים... [לא זוכרת אם יש שם שירותים ציבוריים]

24/04/2012 | 23:41 | מאת: פטל

נשמע מעניין (אני חדשה בזה). גם אני צפונית ואין סיבה שלא יגיעו אלינו- הדשא שלי ירוק יותר :) ואם לא בדשא- יש לי חורשת פקאנים משגעת, כמה כבשים ועוד הפתעות- בקיצור: אני מזמינה אלי, אם אתה מארגן- מאוד יפה פה בחודשיים הקרובים, קח בחשבון. ---ויש שירותים!!!----

24/04/2012 | 23:53 | מאת: קרן

אישית - אין לי בעיה לנסוע לצפון. טיול... כל הכבוד לך על ההזמנה אלייך! יעל סיגל גם מהצפון, נכון רן? אולי כך גם היא תוכל להגיע.

25/04/2012 | 12:47 | מאת: רן

אם יש כאן אנשים שהיו רוצים להגיע למפגש פורום אבל לא יכולים להגיע לחיפה, שיגידו עכשיו :) ואם לא, אז אני בעד חיפה - יש לנו כבר שני מקומות אופציונאליים (עם שירותים!), יש רכבת נוחה, יש ים, ואפילו יעל סיגל כאמור גרה קרוב לכאן. גם אין לי בעיה לאסוף אנשים מהרכבת אם זה עוזר. אז מה אומרים?? אני חושב על המחצית השנייה של מאי ככה, באיזור שבועות.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה