קוטל חרקים......

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

חברים, אני שמחה לבשר שגיליתי שלספריי מסיר הדבק המופלא, היעיל והמהולל של הוליסטר ישנם עוד שימושים מועילים במיוחד... הרשתות בחדר שלי תמיד סגורות מפני חרקים, יתושים ושאר מזיקים לא רצויים. בכל אופן, ערב אחד התיישב אצלי על הרשת (מבחוץ) איזשהו סוג של חרק קטן שלא רצה לזוז משם. משהו דומה לנמלה גדולה מעופפת, אבל לא בדיוק. בכל אופן, כל מה שרציתי זה שהוא יתחפף משם. לא רציתי לרסס K300 משום שהוא ממש מחניק ורעיל, אז עשיתי נסיון, ריססתי עליו התזה קצרה וקטנטנה של ספריי מסיר הדבק ו.. הופ, הוא נפל ומת בשניה....... ג-ד-ו-ל!!!! רק לתשומת ליבכם חברים יקרים D:

23/04/2012 | 20:51 | מאת: זואי

רעיון מצויין. רק לא להתבלבל עם הספריי מחזק דבק... יא הורסת אחת.

24/04/2012 | 09:03 | מאת: קרן

אם כך... מעניין מה מסיר הדבק מעולל לעור שלנו ועד כמה עמוק הוא חודר מתחת לעורנו... מפחיד לחשוב. לא? עם בוא הקיץ - מכינה בהישג יד :)

24/04/2012 | 23:24 | מאת: פטל

מלכודת זבובים מפסטה? :) אני רצה לנסות על היתושים שלי !

מנהלי פורום סטומה - תמיכה