הי, תרומה/השאלה של ציוד באזר ירושלים/שדרות

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

31/12/2022 | 18:19 | מאת: דוד

שלום לכולם, שחררו אותנו לפני כמה ימים מבית חולי שיקומי. האחות סטומה של קופת חולים נמצאת בחופשה. נשמח לקבל קצת ציוד סטומה. נגמרו לנו המדבקות/בסיסים. נוח יהיה לנו לאסוף באזור ירושלים או באזור שדרות. כל עצה תוכל לעזור לנו גם. תודה רבה

תמיד אפשר לפנות לחברה עצמה וגם אחות רגילה בקופח יכולה להוציא מרששם לציוד. מקווה שהסתדרתם. בפייסבוק יש בקוצה בשם "בעלי סטומה- מומלצת להתייעצויות ויש גם אפשרות לצירוף לקבוצת וואטאפ של מטופלים בלבד. פרטים בפייסבוק .

מנהלי פורום סטומה - תמיכה