כאבי תופת לאחר ניתוח לסגירת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/12/2022 | 18:43 | מאת: אורי

לפני שנה וחצי אובחנתי כחולה סרטן, דרגה 4, סרטן במעי הגס עם גרורות בכבד. עברתי ניתוחים להסרת הגידול במעי הגס ולהסרת הגרורות הכבד. הניתוח האחרון היה להוצאת מכשיר הסטומה וסגירת הבטן. לאחר הוצאת הסטומה יש לי צורך ביציאות מרובות בתדירות מטורפת, הן ביום והן בלילה, ביחד עם כאבים, או יותר נכון שריפה מתמדת, ברקטום, גם כאשר אין יציאות. מה פשר התופעה של ריבוי היציאות ובעיקר הכאבים הנוראיים שיש לי, ומה ניתן לעשות כדי להפחית את מפלס הכאב.

קנאביס רפןאי עוזר. עדיף להתייעץ בקבוצת הפייסבוק "בעלי סטומה" וגם עמותת 'צו מניעה' תוכל לעזןר לך מאוד

מנהלי פורום סטומה - תמיכה