ניתוח להכנסת המעיים..

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

29/09/2022 | 03:21 | מאת: רונה

שלום וברכה. בעקבות ניתוח מאוד מורכב של אנדומטריוזיס ואדנומיוזיס שבו כרתו לי רחם שחלות וחצוצרות וגם חלק מרצפת האגן... וגם חתכו לי 23 ס"מ מהמעי הגס כי הכל היה שם נגוע. אני כבר חצי שנה עם זה ולא מצליחה להתמודד נפשית...מרגישה שכל החיים נעלמו לי לעזאזל מכל הבחינות. אני לא מטפלת לעצמי בסטומה. רק בעלי הצדיק סועד אותי. אחרי החגים אני אמורה לעבור ניתוח להכנסת המעיים ולא כ"כ יודעת לקראת מה אני הולכת... והרופא ממש הסביר יפה. איפה אפשר לקבל תמיכה בענין? את מי אפשר לשאול? אני ממש מרגישה לבד בענין הזה..... וגם נורא מפחדת תודה

היי , מקווה שאת בטוב. אני זמינה ב0522362784 ויש קבוצה בפייסבוק 'בעלי סטומה' שם יש המון אנשים עם נסיון בסגירת סטומה גם

מנהלי פורום סטומה - תמיכה