דליפה מפי הטבעת+ סטומה קבועה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/08/2022 | 21:45 | מאת: ליז

שלום רב, לאבי יש סטומה קבועה כתוצאה מניתוח להסרת גידול, לצערי כתוצאה מפגיעה בניתוח בנוסף לסטומה יש לו דליפות מידיי יום (מספר פעמים ביום) גם מפי הטבעת. דבר זה מונע ממנו יציאה לבחוץ למקומות ציבוריים לזמן ממושך ולפעמים מלווה בכאבים. חייב להיות צמוד לשירותים עם בידה, הוא מסתובב עם טיטול קבוע. מציינת שמדובר באדם צעיר בגיל 50 שלא נהנה מדבר מאז המחלה. אודה לעזרתכם תחילה האם יש פיתרון לכך , האם שמעתם על עוד אנשים עם בעיה דומה. אנו רוצים להוציא אותו לחופשה, האם יש דרך להכניס אותו לבריכה (לאחר כ8 שנים שלא היה) ואם יש פתרונות במקום להיות צמוד לבידה. תודה רבה.

עדיף להתחבר לקבוצת פייסבוק 'סתם סטומים'. שם יש מטופלים שישתפו מנסיונם. יש גם עמותה בשם 'צו מניעה' שעוזרת מאוד למטופלים. אני זמינה ב0522362784 פחות מנוסה בענייני סרטן אבל יכולה לעזור למצוא מי דומה לו. חשוב לשמור לו על המצב רוח.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה