צואה בצבע כהה מאוד מהסטומנ

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/08/2022 | 08:18 | מאת: צואה בצבע כהה מאוד מהסטומה

שלום, אני עם סטומה מזה 4 שבועות. המעי הדק נראה יפה מאוד, ורוד ומתפקד טוב. לאחרונה צבע הצואה שיוצאת הזמן ריקון השקית הוא ירוק מאוד מאוד כהה ונוטה לשחור. מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם זה יכול להחשב כנורמלי או שזה לאלא נורמלי ? תודה על תשובה מהירה מאיר

עדיף להתייעץ בפייסבוק 'בעלי סטומה' מאשר כאן. ממליצה גם לקרוא שם את ה'אודות' ולבקש להצטרף לקבוצת וואטאפ. צואה משתנה בהתאם לתרופות/תזונה/מצב רגשי. במיוחד קרוב לניתוח זה הגיוני מאוד. תתייעץ גם אם הרופא/אחות בפגישה הבאה איתם.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה