האומנם????

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

14/04/2012 | 20:17 | מאת: זואי

האם בפי בשורה מעודדת לסטומאים לשעבר?? היום לא לקחתי אימודיום. לאחר ארוחת הבוקר היתה ישיבה ממושכת. אח"כ עוד כפעמיים להשלמות. ואזזזזזז. קבעתי עם חברה לסושי אחה"צ. לא לקחתי אימודיום... עבר בשלום. כל הארוחה! כולל אח"כ הליכה קצרה ככה להוריד את האוכל. ועדיין - שקט ושלווה בטנית. בא לי לבכות מאושר. רוצה עוד ימים כאלה!!!! וגם אם זה חד פעמי - כ"כ לא מובן מאליו וכה מוערך. הלוואי והגיעה הישועה.

14/04/2012 | 21:23 | מאת: קרן

יום של חסד. אכן - לגמרי לא מובן מאליו... בתקווה לעוד ימים כאלה, שייעשו לשגרה ולדרך קבע :)

איזה יופי זואי! אני מאמינה שעוד יירבו ימים כאלה!!

15/04/2012 | 19:02 | מאת: אלי

הלוואי שזה יימשך לך ככה ותזכי להתחיל תקופה חדשה ויפה! התחושה הזאת מוכרת לי מהימים שלא הרגשתי טוב לפני הסטומה. הייתי יושב בשירותים ואומר לעצמי- היי אני מחרבן כמו בן אדם נורמלי! חחחח בשורות טובות!

17/04/2012 | 19:27 | מאת: יוחאי

יקירתי הללויה, עוקב בהערצה על ההתמדה, הנחישות, וכל היתר יבוא יוחאי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה