קיום יחסים לאחר ניתוח סגירת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/06/2022 | 13:54 | מאת: אביחי

אני כשלושה שבועות לאחר ניתוח לסגירה, הכל בסדר ב"ה ללא סיבוכים, רק אמרו לי לא להתאמץ ולסחוב הרבה, רוצה לדעת האם ניתן לקיים יחסי מין? או שזה גם בגדר מאמץ רב מדי? אשמח לתשובה

מזמינה אותך לפייסבוק שלנו- בעלי סטומה- שם יענו לך מנסיון אישי על כל שאלה . עדיף כמובן גם לוודא עם הרופא מה מומלץ במצבך האישי. אם לא פייסבוק אפשר ליצור קשר טלפוני, או לבקש שאצרף לוואטאפ 0522362784

21/12/2023 | 11:18 | מאת: לנה 28

אחרי כמה זמן אפשר לחזור ליחס אינטימי. 4 שבועות אחרי סגירת סטומה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה