שקיות סטומה שמתפוצצות מדי יום יומיים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/08/2021 | 00:00 | מאת: משה

אימי בת 88 עברה לפני כשנתיים וחצי ניתוח במעי הגס... מתנהלת עם סטומה ביום יום אבל השקיות מתמלאות ומתפוצצות והיא הגיעה לדכאון וליאוש... אני מוכן להשקיע כל הון וכל מאמץ שלא יקרה אשמח לעצה ולעזרה תודה

08/08/2021 | 13:41 | מאת: מור

הבסיס של שקיות הסטומה של אימי יוצא/ מתפרק או איך שתקראו לזה לעיתים תכופות מאוד וגורם לנוזלים להישפך וללכלך באופן שממאיס עליה את חייה .. איך אפשר לעזור לה היא פשוט אומללה וכך גם אנחנו

מוזמנת ליצור קשר 0522362784 וכדאי להצטרף לקבוצת הפייסבוק 'בעלי סטומה' מאוד עוזרים שם

מנהלי פורום סטומה - תמיכה