4 חודשים אחרי סגירת איליוסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/07/2021 | 09:28 | מאת: שושנה

שלום וברכה בעלי עבר ניתוח לסגירת סטומה לפני 4 חודשים קשים, בהם היה ממש מרותק לשירותים. לאחר ניתוח לכריתת גידול סרטני במעי הגס. הפתולוגיה יצאה תקינה. ברוך השם. ומאז לא ראה בכלל אונקולוג או עשה פט סיטי. מאז הניתוח לכריתת הגידול עברה כמעט שנה. היינו לפני כמה ימים פעם ראשונה ביחד בקטע אינטימי, היה בסדר גמור, למרות החשדות הגדולים מבריחה. אבל בסוף, בזמן שאמור לצאת זרע, היה לו כאב, ולא יצא בכלל זרע... מפחיד!! התופעה מוכרת למישהו? על מה זה יכול להעיד? צריך להכנס ללחץ והסטריה, או שזה יכול לקרות בגלל לחץ... אודה לתשובה דחופה

היי. מקווה שהתייעצתם עם רופא :) מעבר לכך ממליצה להצטרף לפייסבוק 'בעלי סטומה' ואפשר ליצור איתי קשר בפרטי ואקשר ליועצת מינית שמכירה את התחום 0522362784

מנהלי פורום סטומה - תמיכה