אמא בת 80 לאחר ניתוח חיבור צינור הזנה ישירות למעי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

27/09/2020 | 09:36 | מאת: אילת

בסוף 02/2020 אמא שלי בת ה80 עברה ניתוח להחדרת ג'גנוסטום/סטומה להזנה ישירות למעי (עברה ניתוח לכריתת ושט לפני 6 שנים) לצערי מיד אחרי הניתוח נכנסנו לקורונה ונראה כי נפלנו בין הכסאות בכל הנוגע לטיפול בה. כל 3 שבועות לערך, לעיתים פחות, צריך להגיע איתה למיון מאחר והצינור נשלף לה חלקית מהבטן. דליפות אינסופיות וכאבים. בצילום תמיד הכל תקין, מחזירים למקום תופרים לה תפר חיצוני אחד ושולחים אותה הביתה. ההתמודדות קשה ומצב רוחה ירוד מאוד. האם יש מה לעשות? כמו כן ממכבי לא הצלחנו ליצור קשר עם אחות סטומה, אין לנו מרשמים לפקקים ומזרקים ואין עם מי לדבר בנושא במכבי. עצות חכמות?

יכולה להתקשר ואנסה לעזור. לא כל כך מכירה את המצב הספציפי הזה אבל אוכל לקשר למי שכן ולאחות סטומה באזורהמגורים שלכם. 0522362784

מנהלי פורום סטומה - תמיכה