גירוי חזק באיזור הסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

15/06/2020 | 21:19 | מאת: טלי

יש לי כשנתיים סטומה לשתן עקב גידול סרטני. שנה אחת לא היתה בעיה. בשנה האחרונה החלו גירויים מאד חזקים שדוחים את בסיס הסטומה. החליפו לי כבר כמה חברות ושוב דבר לא עוזר. הבסיס מחזיק יום אחד בלבד ומתחילה דליפה. ניסיתי משחות עור שונות כמו טבעקוטן, דודורם ולא עוזר. מה ניתן לעשות?

22/07/2020 | 07:32 | מאת: ברכה

פנה למאשה. (https://stoma.life/) היא אחות סטומה מעולה. אם במקרה שלך אפשר לסייע טלפונית, אז מנסיון, אני די בטוח שהיא תקדיש לך כמה זמן שצריך ולדעתי היא לא תגבה על כך כסף. אם זה משהו שצריך לבדוק, אני ממליץ לך להזמין אותה לביקור בית. היא מקצועית ברמת על ובן אדם מקסים.

16/09/2020 | 07:00 | מאת: שלומית

האם הבעיה נפתרה?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה