לקרן

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

23/03/2012 | 12:12 | מאת: בני

כפי שהבנתי ממך יש לך סיפור עם סרטן כימו והקרנות. רציתי יותר לדעת על הסיפור כי זה נראה די דומה לשלי. אני לאחר ניתוח כריתת רקטום והקרנות ועכשיו התחלתי כימו לאי הישנותה של המחלה סובל מדליפות של שתן לפעמים קשה לשבת ובלחץ מהעתיד.

01/04/2012 | 15:27 | מאת: קרן

כתבתי לך הרבה פעמים - כשהצטרפת לפורום והיית לפני ניתוח, ואמרתי שהסיפור שלנו דומה. כנראה היית טרוד מדי ולא שמת לב לכך. תוכל לקרוא את הודעתי הראשונה כשהצטרפתי לפורום, ביום 20/08/11 בשעה 11:10.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה