קושי בהצמדת הבסיס לבטן

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/05/2020 | 02:26 | מאת: מלי

שלום לכולם. אבא שלי עבר ניתוח לכריתת שלפוחית השתן ועכשיו יש לו סטומה. הבעיה שיש לו הרבה קפלים בבטן עקב ירידה מאוד רצינית במשקל, וממש קשה לו להצמיד את הבסיס. הוא צריך בעצם אדם נוסף שימתח את העור עבורו עם שתי ידיים בזמן שהוא מדביק את הבסיס. למרבה הצער הוא גר לבד ואין מי שיעזור לו עם זה כל יומיים שלושה. האם יש פתרון? יש אולי בסיסים קלים להדבקה גם במקרה של קפלי עור? יש חברות טובות יותר? אולי יש אביזר שמותח את העור לצורך ההדבקה? מחפשים עצות וכל טיפ יתקבל בברכה. תודה רבה מראש!

25/05/2020 | 02:50 | מאת: מוריה

ממליצה לך מאד לפנות לאחות מאשה אירום. היא עובדת פרטי, אבל היא אדם מדהים והיא עוזרת מכל הלב טלפונית ובווטסאפ גם ללא תמורה. מאשה היא אחות סטומה הכי מקצועית שפגשתי. יש לה אתר וגם דף פייס. https://stoma.life

מנהלי פורום סטומה - תמיכה