טיול להודו

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

18/03/2012 | 12:36 | מאת: עוד אלי

היי חברים אני מתכנן נסיעה להודו למספר חודשים. עד חצי שנה. הגשמת חלום ישן שנאלצתי לדחות שוב שוב בעקבות המחלה (קרוהן), והיום אחרי שלוש וחצי שנים עם סטומה אני מרגיש שאני יכול להגשים את החלום. אשמח לשמוע עצות, הצעות, תגובות, טיפים וכל מה שעולה בדעתכם שיוכל לסייע לי בנושא. תודה רבה מראש לכל העונים :) יום נפלא

18/03/2012 | 16:19 | מאת: אודי

למה לנסוע למדינת עולם שלישי גרעינית עם סטומה? תראה איזו אירופה יפה יש לנו קרוב אלינו...

03/04/2012 | 15:57 | מאת: אורי

שלום, אני טסתי לחצי שנה לדרום אמריקה ושם עשיתי גם ספורט אתגרי מגוון. על מנת לתת לך טיפים או עצות עליך להיות יותר ספציפי. לפחות ניתן להבין שמכך שעשיתי דבר דומה אוכל לומר שזה ניתן ואפשרי ללא בעיה מיוחדת.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה