תיקון פיסטולה בשלפוחית

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

01/12/2019 | 21:21 | מאת: reuven

עקב פעולה כירורגית שאשתי (65) עברה,נוצרה פיסטולה (חור) בין השלפוחית לנרתיק.כך שהשתן זורם דרך הנרתיק. הוצע לה 2 פתרונות: 1.נסיון לתיקון הפיסטולה דרך הבטן ע"י פיסת עור עם תפרים.כאשר ההצלחה 80 אחוז או 2.סטומה (שקית) קבוע עם הצלחה של 100 אחוז,אבל עם כל התחלואות לכל החיים ללא דרך חזרה האם כדאי לבצע את הנסיון הראשון ולסבול כמה חודשים עם קטטר וסיכוי של 80 אחוז,או ללכת ישר על שיטת הסטומה הקבוע,ללא דרך חזרה ?

08/02/2020 | 09:44 | מאת: פטל

לצערי לא יודעת לענות אך אם וכאשר תעברו איזשהו ניתוח מוזמן ליצור קשר ואצרף אתכם לקבוצה תומכת ונעימה [email protected]

מנהלי פורום סטומה - תמיכה