זמינות אח/אחות סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

16/11/2019 | 06:16 | מאת: יחיאל

במרפאה שליד הבית שלי יש אח סטומה בסדר גמור. כשהכל עובד ותקין אני לא נדרש לעזרה שלו. אבל כשהתחילה אצלי פיטריה ואיתה פצעים על הסטומה ומסביב לה, הייתי צריך אותו בתכיפות יחסית גבוהה והוא לא היה זמין. אחיות אחרות לא יודעות לטפל וכשהאח לא נמצא, גם החדרון לטיפול בסטומה לא פנוי. הוא הגיע אלי הביתה פעם אחת, אבל מצב הפצעים והפיטריה לא השתפר וגם נוספו פצעים חדשים. אין לי טענות אליו כי הוא בסדר, אבל בסוף בלית ברירה, פניתי לאחות סטומה פרטית ואז נוכחתי לדעת שבתחום הזה ישנה מקצוענות ברמה יותר גבוהה. האחות החליפה את כל המשחות בהן השתמשתי , נתנה הוראותוהפטריה והנגעים חלפו לגמרי תוך 10 ימים. היא ביקרה אצלי 3 פעמים והייתי איתה בקשר ווטסאפ רציף. קוראים לה מאשה והיא מופיעה באינטרנט חפשו מאשה אחות סטומה. למי שגר באיזור כפר סבא רעננה והסביבה כדאי מאד לשמור את המספר שלה.

22/11/2019 | 16:45 | מאת: גדעון א

תודה רבה. עזרת לי מאד. מאשה היתה אצלי השבוע והחליפה לי את חומרי החבישה והמשחות. מצב הפצע מתחיל להשתפר ונראה לי שהדלקת מתחילה לעבור. אחות מעולה ומענטשית.

12/01/2020 | 05:13 | מאת: טוניה

אפשר טלפון?

12/01/2020 | 13:59 | מאת: טוניה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה