ארבע שנים אחרי סגירת סטומה ועדיין סיוט

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/10/2019 | 09:03 | מאת: שני

אני כותבת בשביל בעלי אנחנו ארבע שנים אחרי סגירת סטומה בעקבות גידול סרטני ברקטום, עברנו כימו, קרינה וניתוח כריתה עם אילאוסטומי, ואחרי תשעה חודשים עם סטומה עברנו ניתוח סגירה. אנחנו כבר ארבע שנים אחרי ועדיין סיוט... הליכות תכופות לשירותים, שלשולים ועצירויות, בעלי מבלה ש ע ו ת בשירותים. שלוש שעות בלילה ועוד פעמים רבות ביום. היציאות לא צפויות והוא חייב להיות קרוב לשירותים כי אין לו יכולת שליטה זה גורם להמון המון קושי בניהול החיים הנורמליים בבית. נעלם לשעות באמצע ארוחה משפחתית בשבת, רוצים לסע והוא תקוע בשירותים, אי אפשר לצאת לטייל למקומות בלי שירותים, כשרוצים לצאת רורה שכולם כבר על האוטו והוא תקוע בשירותים לך תדע לכמה זמן, ועוד ועוד... אנחנו מנסים להפוך כל אבן כדי למצוא פתרון. ניסינו כל מיני סוגים של תזונה, פיזוטרפיה פנימית של המעי והרקטום, תרופות, ועוד... שום דבר לא עוזר. א. מישהו מכיר? יודע משהו חדש שאנחנו לא יודעים? נשמח ממש לשמוע ב. לגבי נכות בביטוח לאומי, קיבלנו 20 אחוז ואין לזה שום משמעות כספית. מישהו מכיר את הנושא? תודה רבה!

14/11/2019 | 17:35 | מאת: רענן

יש אחות סטומה מעולה בשם מאשה. חפשי בגוגל מאשה סטומה. היא עובדת פרטי, אבל היא בנאדם מדהים וקודם כל עוזרתויש לה נסיון רב.

31/01/2020 | 22:55 | מאת: עצה שיכולה לעזור

חוקנים זה פתרון שיכול להקל (אפשר לקנות בסופר פארם ואופציה נוספת חוקן עם ברז) בנוסף כדורי סטופיט ביחד עם לחם לבן יכול לעזור לכמה שעות מחוץ לבית בריאות אמןן

07/02/2020 | 18:13 | מאת: סטומאי

רשמי בבקשה את המייל שלך ואקשר אותך עם איש מקצוע רלוונטי לגבי הנושאים שהעלית

מנהלי פורום סטומה - תמיכה