זוגיות ותעסוקה -אשמח לשמוע על סיפורים של אנשים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

23/09/2019 | 22:52 | מאת: זוגיות ותעסוקה

אחרי סגירת סטומה המון שנים אבל עדיין סובלת מאוד עד מצב של חוסר תפקוד תעסוקתי כבר שנתיים וקצת. איך אתם בוחרים מקצוע לעתיד בהתחשבות במחלה,או לימודים אקדמיים .האם אתם מצליחים לייצר שגרה?האם פטרו אתכם או נתקלתם במצבים קשים במקום העבודה? ובנוגע לזוגיות אשמח לשמוע על סיפורים חיוביים כי אין לי אומץ לנסות ולהכיר בן זוג מיכוון שאני פוחדת מדחייה .תודה מראש לעונים❤️

28/10/2019 | 13:02 | מאת: מר

אחרי סגירת סטומה בד"כ האדם חוזר לחיים רגילים מבחינת תיפקוד למעט יוצא מן הכלל אם אין סיפור מיוחד האדם אחרי סגירת סטומה הוא רגיל. [email protected]

מנהלי פורום סטומה - תמיכה