שמירה על סטומה שלא תפתח תוך כדי שינה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

17/08/2019 | 20:37 | מאת: אימא

ביתי היא בחורה עם מוגבלות שכלית ועברה לפני חודש ניתוח קשה מאד להתקנת סטומה. כל זה היה לפני חודש. הלילה היא פתחה את הסטומה . ואני חוששת שהיא תמשיך לעשות זאת גם בלילות הקרובים, האם יש לכם רעיון מה לשים על הסטומה בכדי שהיא לא תפתח אותה תוך שינה?

22/09/2019 | 14:46 | מאת: מר

האם יש לה חגורה ?

22/09/2019 | 14:52 | מאת: אימא

אין לה חגורה . הסבירו לי שחגורה לא נותנת למקום לינשום וזה לא טוב

03/12/2019 | 15:55 | מאת: פטל

מוזמנת ליצור קשר ב[email protected] או בטלפון 0522362784. אנחנו פועלים עכשיו להנגשת המידע ויצירת קהילה. אולי נוכל לעזור בעצות מנסיוננו ואולי נוכל בעזרתך ללמוד על תחום הסטומה אצל בעלי מוגבלויות.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה