חגורות נוחות ואופנתיות!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/03/2012 | 21:16 | מאת: פטל

אנשים, מצאתי דרך נוחה ואופנתית להפסיק את "התשלשלות" השקית. אני לא יודעת מה איתכם- ויש פה רבים ומנוסים ממני- אבל לי לא ממש הסתדר העניין שכשהשקית קצת מלאה היא זזה לה מצד לצד ופונה, לעיתים , לכיוונים או לאנשים שהייתי מעדיפה שלא תפנה אליהם. אז מה אתם עושים? שמים אותה בתוך המכנסיים? ומה עם היא מציצה? לא נמאס שהיא עושה מה שהיא רוצה??? תפרתי לי חגורה שהיא כיס. כיסטומה :) לי היא מאוד נוחה. אני מחפשת 2-3 מתנדבים , מכל משפחת השקיות, לבדיקה של ה"מוצר".( אני משתמשת באיזיפלקס של קולופלסט ,שאין לו גם את החגורה המוכרת) אם מישהו/הי מעוניין/נת- תכתבו לי שיש עיניין ואתן את המייל. תודה :) סוף שבוע נעים לכולם!

09/03/2012 | 23:36 | מאת: קרן

היי, משהו כזה? http://www.stomaatje.com/clothing.html#clothes

10/03/2012 | 10:39 | מאת: אודי

http://www.nflshop.com/category/index.jsp?categoryId=2237409&clickid=topnav_jerseys

10/03/2012 | 20:20 | מאת: פטל

אני תפרתי משהו שאפשר לשים מעל למכנס, תכלס'- יש שם אחלה רעיונות!

17/03/2012 | 08:37 | מאת: עוד אלי

היי אשמח לנסות [email protected]

17/03/2012 | 11:02 | מאת: דודי

אשמח לנסות המייל שלי [email protected] תודה

17/03/2012 | 11:14 | מאת: סיגל

היי פטל..אני עם איליאוטטומי עם שקיות של קונווטק גם הגדולות של החצי ליטר עם הברז פלסטיק אז באמת הן נהיות דיי כבדות וגם עם היןתר קטנות שלהן לשימוש חד פעמי..אשמח להתנסות גם כן אם את לא מוצפת מתנדבים עד כה..תודה סיגל..0543002876 או אימייל [email protected]

18/03/2012 | 17:36 | מאת: פטל

תודה למתעניינים וכולי תקווה שאוכל להועיל--- אגיב אישית יותר מאוחר או מחר :) ---איזה כיף!--

מנהלי פורום סטומה - תמיכה