טיסה לחוץ לארץ עם סטומה.

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/04/2019 | 08:43 | מאת: חנה

שלום רב. עברתי כריתה של חלק מהמעי הגס ועקב כך איליוסטומי. אני חודשיים אחרי ניתוח. שוקלת נסיעה לחו"ל בעוד כחודש. האם צריך אישור מרופא על שיש סטומה בגלל בדיקות ביטחוניות בשיקוף?

02/09/2019 | 19:23 | מאת: נאווה

זוכרת את הפעם הראשונה שבה טסתי לחו''ל אחרי הניתוח. שקשקתי מפחד בבידוק הביטחוני - אולם לא קרה כלום! זה היה לפני...40 שנה בדיוק. מאז טסנו עשרות פעמים, לאתרים רבים בעולם, אולם מעולם לא "עלו" עליי, מכאן שאין מה לדאוג. נראה שהשקית פשוט לא נראית בשיקוף. מאחלת לך טיסה נעימה וטיול מהנה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה