יעל/הודיה אשמח אם תוכלו ליצור עימי קשר דחוף לטלפון

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/03/2012 | 09:16 | מאת: וניס

הי יעל או הודיה , עברתי ניתוח לחידוש סטומה ואני עדיין מאושפזת בבית חולים ואני זקוקה להתייצות דחופה. אשמח ממש אם תוכלו לחזור אליי לטלפון 0526966406

היי וניס, התקשרתי הרגע, אך לא הייתה תשובה, אח"כ ראיתי שחזרת אלי, אבל זה התנתק.. באופן כללי, בכל בעייה כלשהי הכי חשוב זה להתייעץ קודם כל עם אחות סטומה. בכל מקרה, אשמח גם לנסות לעזור מניסיוני. אם תתפני, את מוזמנת להתקשר אלי -********

אני מציעה שתפרטי גם כאן את העניין, אולי יש למישהו כאן רעיון נוסף, במידה ומה שהצעתי לא יעזור. בכל אופן מקווה מאוד לשמוע חדשות מעודדות מחר. החלמה מהירה!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה