שקיות גדולות ללילה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/03/2012 | 08:00 | מאת: אודי

משום מה השקית שלי מתמלאת באויר בלילה יותר מכל היום, האם יש להוליסטר שקיות גדולת מחצי ליטר?

06/03/2012 | 12:08 | מאת: פטל

לגבי גדולות יותר - לא נראה לי. יש שקיות שניתן לנקז ולסגור בחזרה... לי זה פתרון נח ללילה. חוצמיזה -שים לב, אולי אתה אוכל משהו "מגיז" לארוחת הערב. בלוני לילה קורים לפמעמים...

במיוחד בתקופה הראשונה אחרי ניתוח. אני כבר הרבה זמן לא משתמשת בהוליסטר, אבל עד כמה שידוע לי, כן אמורות להיות להם שקיות גדולות יותר ללילה. צריך פשוט להתקשר אליהם ולברר - 1-800-306868 או הכי טוב תתקשר ישירות לדנה - אחות סטומה של הוליסטר, היא מקסימה ותמיד עוזרת בשמחה, טל 052-4479941. בכל אופן לקולופלסט אני יודעת בוודאות שיש להם שקיות גדולות במיוחד ללילה.

06/03/2012 | 21:46 | מאת: אודי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה