עזרה לגבי שיטת פאולה בבקשה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

01/03/2012 | 08:11 | מאת: דיאנה

בוקר טוב!!! אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור ולומר לי איך מתרגלים לפי שיטת פאולה את איזור פי הטבעת, אמרו לי בבית חולים שאני צריכה לתרגל כדי שיהיה לי קל לחזור לשיגרה אחרי הניתוח לסגירת הסטומה, האם מדובר בכיווצים רגילים? חיפשתי המון האינטרנט ובשום מקום לא כתוב איך לעשות את התרגילים! תודה!!!

01/03/2012 | 09:43 | מאת: זואי

יש לי להמליץ לך על מטפלת נהדרת אצלה הייתי איזו תקופה באופן פרטי. אל תעשי לבד, כי את לא יודעת מה את מכווצת... צריך ללמוד את התחושות. ואת זה עושים עם הדרכה. אם תרצי את טלפונה, אז תכתבי לי.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה