יציאות מפי הטבעת לאחר אילאוסטומי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/01/2018 | 20:50 | מאת: אורן

היי לכולם יש לי שאלה, עברתי לפני שנה כריתה של רוב המעי הגס (השאירו סיגמא ורקטום) והוציאו אילאוסטומי. עכשיו כאמור כשנה אחרי. יש לי דחף ליציאות פעם ביום יום וחצי ויוצא קצת נוזל (לא דם). האם נורמלי? אני יודע שאמור להיות מופרש ריר משם כי הוא נוצר על ידי תאי המעי, האם מישהו יודע/ת מה נחשב תדירות יציאות נורמלית מפי הטבעת עם אילאוסטומי תודה לכל מי שעונה!

18/02/2018 | 12:08 | מאת: פטל

סביר בהחלט שיש יציאות כאלו. כדאי לשתף את רופא הגסטרו מתי שיש לך תור. במקרה שלי, עם יציאות דמיות, רופא הגסרו המליץ להיבדק פעם בשנה לראות שהאזור סתם "לא פעיל" ולא מתפתח שם משהו. בהצלחה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה