רציתי לשאול

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

26/02/2012 | 21:35 | מאת: בני

כל כמה זמן אתם מחליפים שקית?

26/02/2012 | 21:57 | מאת: דיאנה

לפי מה שהמליצה לי אחות הסטומה, אז צריך להחליף יום כן יום לא.. אבל אני חישבתי כמה ציוד יש לי, ויש לי מספיק שקיות כדי להחליף כל יום.. אז אני מחליפה כמעט כל יום.

27/02/2012 | 09:24 | מאת: ממיר

החלפת השקיות היא אינה דבר קבוע אך דבר שמתייצב ואני אסביר: דבר ראשון כחוק ועל מנת שלא יהיו נזילות ותקלות, שקית שהתמלאה עד החצי תוחלף!!!! הכמות הימית תלויית יציאות בסמוך לניצוח משתמשים ביותר שקיות, בחלוף הזמן כמות היציאות יורדת ואז אפשר להשתמש בפחות שקיות. כדי להיערך כך את הכמות היומית הממוצעת תכפיל ב 1.5 וזה הכמות היומית להזמנה החודשית (כך אתה מכסה גם ימים קשים יותר) לגבי בסיסים בין יומיים לארבעה ימים תלוי במצב הבסיס

28/02/2012 | 14:29 | מאת: זואי

והחלפתי שקית בכל יום. בסיס הייתי מחליפה כל 3 או 4 ימים ולעת חיפוף גם פעם ב5 או 6 ימים...

מנהלי פורום סטומה - תמיכה