בקשה לתמיכה ממנוח סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/10/2017 | 08:02 | מאת: מימי

שלום. אימי בת 74 עומדת לעבור ניתוח להוצאת גידול סרטני מהמעי הגס. היא אחרי טיפול כימו קרינתי עם כל הבעיות שכרוכותלאחר הטיפול. רוב הסיכוי שאחרי הניתוח היא תישאר עם סטומה והיא מאוד רוצה לפגוש או לדבר עם אנשים שעברו ניתוח דומה כדי להבין ולדעת איך החיים עם סטומה. אנחנו גרים בחולון. אבל אני מוכנה לקחת אותה לכל עיר במרכז. כדי לפגוש מישהי או מישהו שעבר את אותו הדבר. הטלפון שלי 0506340255. מימי

18/02/2018 | 12:11 | מאת: פטל

פניתן לאגודה למלחמה בסרטן? יש להם אחלה קבוצה של מבוגרים עם סטומה שמתנדבים.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה