הצילו!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/02/2012 | 20:40 | מאת: בני

הבסיס מחזיק בקושי יום. יש פיצוצים.פעם פה ופעם פה. יש לי גם דימום על הצואה הבנתי שזה דבר שעלול להיות אני חושב שיש לי פצע שם. אני בקריזה

25/02/2012 | 21:16 | מאת: אודי

למה אתה מתכוון בפיצוצים? יכול להיות שאתה אוכל משהו אדום שיוצא כמו דם?

למה אתה מתכוון ב"פיצוצים"? כמו שאודי אמר, אולי זה קשור למשהו שאכלת, כי גם זה קורה, אם אני אוכלת סלק, זה נראה אח"כ ממש כמו דם, אבל זה לא.. יש לך כאבים כלשהם? לגבי החזקת הבסיס, איזה ציוד אתה משתמש? של איזה חברה? האם אתה מסיר היטב שאריות דבק ישנות לפני הדבקה חדשה? האם אתה מייבש את העור היטב לפני הדבקה חדשה? האם אתה משתמש בפסטה/טבעות אטימה? האם אתה מורח מגן עור שגם מגן על העור וגם מחזק את ההדבקה? כמו כן האם הסטומה שלך בולטת מספיק החוצה או שהיא בגובה של העור/שקועה? אם היא שקועה, חובה להשתמש עם בסיס קעור (קונווקס) + טבעות אטימה! בקיצור, אנחנו זקוקים לעוד פרטים כדי לנסות לעזור.

25/02/2012 | 22:15 | מאת: בני

אני מתכוון לדליפות מהבסיס.אני משתמש בהוליסטר הסטומה היא לא לגמרי שקועה הא קצת בולטת.יש לי יציאות קצת קשות ואז הבסיס מתנפח ויש דליפה.אני חושב שיש לי פצע מדמם ליד הסטומא.בקשר למגן עור הוא ממש שוררף.אני שעיר ומנסה להוריד את השער עם אורנה 19 וזה לא עושה לי טוב.אין לי כאבים

27/02/2012 | 09:35 | מאת: ממיר

מבינה אותך כל כך... 1. לטיפול בעור תבקש את הקרם בריום של קולופלסט ואת האבקה של הוליסטר ועכשיו זה מה שתעשה: לאחר הסרת הבסיס וניקוי המקום תמרח את הקרם של קולופלסט ותן לו לעבוד 15 דקות לאחר מכן לך להתקלח כרגיל. לאחר ייבוש המקום שים אבקה של הוליסטר (האבקה תידבק לבד למקומות הפצועים) גם כאן חשוב לתת לאבקה זמן להתפש טוב אני מציעה להמתין 7 דקות לאחר הסרת עודפי אבקה והדבקת הבסיס כוללל הנחת היד לחצי שעה ללא תזוזה אתה לורח מקלון אוזניים ובאיזור החור של הסטומה אתה מורח קרם ברייר של קולופלסט אשר ממשיך לרפא גם את המקום החשוף . בלילה לפני השינה תמרח שוב את המקום החשוף בקרם ברייר עד להחלמה. אתה תתחיל לראות תוצאות מיידיות דבר ראשון הקרם יוריד את תחושת הצריבה ויהווה באפר בין הגוף לחומציות של הצואה וכך המקום יחלים. ליבי איתך שולחת אהבה וחיבוקים ממיר

27/02/2012 | 12:09 | מאת: בני

תודה תודה חבל"ז התרגשתי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה