צפי לשיפור לאחר סגירת הסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

14/04/2017 | 10:47 | מאת: א.

שלום. טאימה שלי בת 87 עברה לפני שנה קריטת רקטום עקב גידול סרטני. וההתה לה עיליוסטומה. לפני שבועיים עברה סגירת סטומה. היא כבר בבית מצב כללי סביר, יחד עם זאות יש שאלות הבאות: 1. כמה זמן יש רגישות בבטן ( דקירות, כאבים , אי נאימות) 2. היציאות תקופות מידי (עד 50 יציאות כתנות במשך שעה) 3.איזה אוכל מומלץ לאכול במצב כזה ? 4.האם ניתן לשלוט ביציאות ?

22/04/2017 | 19:15 | מאת: Noname

היי,אני מאחלת לאמא שלך רפואה שלמה,עברנו מקרים שונים לגמרי אבל הסטומה הגיעה לשתינו,הבנתי שהיא אחרי סגירה,מה זאת אומרת 50 יציאות ביום?אני שבועיים לפני ניתוח סגירה וקצת בלחץ.אשמח לתשובה תודה:)

26/04/2017 | 11:53 | מאת: אלה צמקינד

שלום לכולם.השאלה שלי מיועדת לרופאים. ולא כדי להלחיץ . אני אישית לא רופא ולא יכולה להתייחס.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה