האם אפשר להכנס לג'קוסי עם סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

26/12/2016 | 10:12 | מאת: סיגלית

שלום , יש ליסטומה מעי דק וסטומה פיסטולה מעי גס האם אני יכול להכנס לג'קוזי?

26/12/2016 | 23:40 | מאת: dsf

כמובן שאסור לקחת את התשובות כאן כברורות מאליו כי איננו רופאים ואנחנו לא יודעים אולי יש בעיה אחרת שאוסרת. אבל מבחינת סטומה לא אמורה להיות בעיה. ליתר ביטחון אם את רוצה תחליפי בסיס אחרי (אבל לא מיד לפני, צריך לתת לו כמה זמן. את יכולה להחליף נניח כמה שעות - באותו יום, לפני הגקוזי וגם אחרי)

27/12/2016 | 14:59 | מאת: סיגלית

בנוסף לא ציינתי שישלי שבר בחלל הבטן כתוצאה מהניתוחים עדיין אין מניעה מלהכנס לג'קוזי ? רק עוד שנתיים יעשו לי השקה מחדש של המעי הגס ויבלו את הפיסטולה ב"ה

29/12/2016 | 09:41 | מאת: dsf

מה שכתבתי הוא רק רק רק על הסטומה. אני לא ככ יודע מה עם השאר. מצטער:( רק בריאות והצלחה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה