הפעם אבל הפעם ממש לכלכתי....

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

חבר'ה, אני לא יודעת מה נסגר איתי בזמן האחרון. כעקרון מאז הניתוח הכל אצלי מתקתק פיקס!!!! פשוט אין אצלי פשלות אף פעם!!! חוץ מבזמן האחרון..... הבוקר כשקמתי רציתי סתם להציץ על שפריצי שלי לראות שהכל בסדר וסתם להגיד לה בוקר טוב, ובאמת שפריצי נראתה ממש טוב והכל היה בסדר (פשוט גם התלבטתי אם להחליף היום בסיס או לא). טוב אז סגרתי את השקית חזרה. אני משתמשת בקולופלסט ולמי שיודע, צריך להלביש את הטבעת שעל השקית, על הטבעת שעל הבסיס ובנוסף יש את מנגנון הנעילה. בכל אופן, מה שקרה זה ששכחתי פשוט לנעול!! אח"כ במהלך הבוקר השקית התמלאה והשיא היה כשהתכופפתי והשקית כשהיא מלאהההה בצואה מיימית נשרה מעלי ו..... אתם כבר מתארים לעצמכם את התמונה. אז אני חושבת שעכשיו באופן רשמי אפשר להכתיר אותי כמלכת התאונות של שבוע זה! D:

15/04/2011 | 14:29 | מאת: זואי

קבלי חיבוק. אבל היי... אחרי אינסידנט כזה בטח הבית מבריק חחח.

גם שכחתי לסגור את הקליפס וכשסידרתי את המכנסיים משכתי את השקית ובגלל שהקליפס היה פתוח היא נמשכה למטה... אצלי אבל איכשהוא יצאתי בנס בלי הרבה לכלוך, נשמע שאת עשית את זה בגדול! הרי אני נותנת לך את הכתר :-) אני מקווה שזה נפל באיזור של הבית שעוד לא ניקית לפסח ואז כבר ניצלת את ההזדמנות וניקית את האזור...

הבית, הבגדים ואני מצוחצחים, מכובסים ונקיים D: יעלי, אני יודעת שאת מכירה את הסיטואציה הזאת יותר מדי טוב ושלי זו סה"כ פעם ראשונה שקורה דבר כזה, אז תודה על העברת הכתר לשבוע זה חחחחח

מנהלי פורום סטומה - תמיכה