מה לעשות עם תוצאה לא גמורה של בוטוקס/חומצה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/08/2016 | 12:38 | מאת: שיר

הזרקתי בוטוקס וחומצה בקליניקה יוקרתית ושם רשמו אותי לתוכנית יקרה של מזרקים ואזורי בוטוקס, בעצם לחצו אותי ואמרו לי כמה שזה הדבר הכי נכון ושרק אם אני לוקחת תוכנית זה דרך אחרת של הזרקות ץ ביקשתי לבטל את התוכנית ולשלם רק על מה שעשיתי ( 2 מזרקי חומצה לאזור הגבות שזה כבר הזוי שהם טוענים שהם השתמשו ב 2מזרקי חומצה לאזור אחד ובוטוקס בין הגבות ובמצה . בכל אופן לאחר ששיניתי את התוכנית ושחזרתי לאחר שבועיים לתיקון (כמובן שבמעמד העסקה הבטיחו שיעשו לי תיקון ושתהיה תוצאה מושלמת) הם סירבו לתקן לי וגם אמרו לי שאני לא אדרוך שם . שילמתי כמעט 7000 שקל ל2 אזורי בוטוקס ו2 מזרקי חומצה ויצאתי כאילו לא עשיתי כלום. כמובן שמודבר פה בהונאה אבל מעבר לזה מה אני אמורה לעשות עכשיו שנשארתי ללא תיקון האם ללכת לרופא אחר שיתקן . והאם זה בכלל חוקי מה שהם עשו אני מרגישה שרימו אותי בגדול, מרגישה צער! מאוכזבת מאוד מהתוצאה שילמתי הון ושמתי את הפנים של בידם של נוכלים הייתי שמחה שאחד הרופאים יצור איתי קשר

אני מבין שאת לא מרוצה מעלות הטיפול ואיכותו. עליך לפנות לגורמים מייעצים מקצועיים שאינם רופאים על מנת להבין את זכויותיך לאור חתימתך על מסמכים. בנושא המראה, התוצאה הלא מושלמת והרפואה.. את יכולה לפנות לכל רופא על מנת לטפל לשביעות רצונך. עכשיו יש לך נסיון ולכו אני מקווה שלא תחזרי על אותן הטעויות. אשמח לייעץ לך במרפאה. בברכה, דר ממלידר 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים