שאלה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/01/2016 | 11:46 | מאת: רוניתי

שלום דר, ממלידר, יש לי שאלה מאד מוזרה אך שמעתי מישהי אומרת את זה ואני מנסה להבין אם יכול להיות כדבר הזה. יש מישהי בחוג חברותי שאומרת שהזריקו לה סיליקון בכל הגוף לכן היא מאד שמנה? שהיא הייתה לפני כמה חודשים מאד רזה והזריקו לה סיליקון בכל הגוף והיא כיום שמנה מאד. מוזר? מעניין? האם כמות סיליקון ענקית שמוזרקת לכל הגוף הגיונית, האם זה יכול להשמין

שלום רוניתי, תאורטית הכל יכול להיות אבל ברמה המקצועית אסור ולא כדאי להזריק סיליקון. ב 1991 אסר הגוף האחראי בארהב שימוש בסיליקון שאינו מעוגן במעטפת בבני אדם. הסיליקון מותר לשימוש במשתלים כמו שתלי חזה, שתלי פנים וכו בהזרקה הסיליקון החופשי מסוכן ומעורר את תגובת הגוף (דלקות, זיהומים). זהו גם חומר קבוע שנע ונד עם שינויים הורמונליים נורמליים שעוברים בחיים כמו הריונות ולידה. בהיותו קבוע הדרך היחידה להוציאו מהגוף היא עי ניתוחים מיותרים ובלתי נמנעים לאור התוצאות ההרסניות של הסיליקון המוזרק (מבחינה אסתטית ואף ברמה הבריאותית). העמדה שלי היא חד משמעית לא להשתמש בסיליקון אלא בתחליפים הבטוחים והמתאימים לבני אדם גם להזרקות בפנים וגם לגוף (הגדלת חזה או הגדלת ישבן). מקווה שעניתי לך, דר ממלידר 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים