מילוי שקעים כושל

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

29/11/2012 | 05:46 | מאת: שרית

לפני 12 יום עשיתי מילוי לשקעים מתחת לעיניים. ההזרקה נעשתה עם מחט ולא מיקרו קנולה ובנוסף הרופא הזריק לי מתחת לשקעים ולא בתוכם!!!? וזה היה חצי טיפול. אני צריכה לבוא לטיפול משלים שבועיים מהטיפול הראשוני.כמובן שהשקעים והכהות נשארו אותו הדבר בגלל מיקום ההזרקות. אבל, מה שכן קיבלתי מההזרקה המיותרת, זה נפיחות בעין שמאל מתחת להזרקה וטיפה של נפיחות בעין ימין וזה כבר 11 ימים!! מפחדת שהנפיחות תשאר כי זה לא משתנה. האם המסת החומר תוריד הנפיחות? וכמה זמן אחרי המסה אפשר לעשות שוב מילוי? האם יותר נכון למלא שקעים/כהות במיקרו קנולה זעירה ולעשות את ההזרקה בתוך השקעים, לתוצאה אפקטיבית והאם זה היה מונע מלכתחילה את הנפיחות המטרידה מאוד?! לא יודעת אם כדאי לי להמשיך אצלו..

10/12/2012 | 15:05 | מאת: ד"ר כהן שרית

שלום שרית,ראשית נפיחות באזור ההזרקה טבעית וחולפת על פי רוב לאחר מספר ימים.ההחלטה אם לבצע את ההזרקה ע"H קנולה או מחט רגילה היא החלטה של הרופא בהתאם להעדפותו האישיית בשני המקרים ניתן להגיע לתוצאה אסתטית טובה.במידה ומדובר בנפיחות רקמה רכה כפועל יוצא מההזרקה אין סיבה כמובן להמיס.כדאי שתיבדקי אצל הרופא המזריק ותתיעצי איתו.

19/02/2013 | 17:25 | מאת: סימה יעקובי

אני עברתי מילו שקעים מתחת לעיניים לפני שנה אצל ד"ר ענת גבאי.היא רופאת עיניים שמתמחה ספציפית בהזרקות מסביב לעיניים. היא עשתה לי מילוי עם קנולה דקיקה וממש בלי שום כאבים ובלי שטפי דם ובטח בלי נפיחות . ממש מקצועית .אני מרוצה וממליצה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים